میزان سوپرهیت و سابکول را نمیتوان با یک استاندارد بیان کرد اما می توان به پروسه زمانی آن توجه کرد. در دهه 70 میلادی این میزان را 20 درجه بیان می کردند و با گذشت زمان این میزان به صورت مداوم کاهش یافته که به دلیل تکنولوژی های خوب و قوی است اما این میزان دقیق نیست و استانداردی برای آن وجود ندارد یعنی هر منبعی مقداری را مشخص می کند که کمی براساس سلیقه است اما می توانید از دمای محیط نیز استفاده کنید یعنی:
هنگامی که دمای محیط پایین تر از 25 درجه باشد، دمای سوپرهیت 12 تا 15 درجه مناسب است و در هنگام بالا تر بودن دمای محیط، دمای سوپرهیت 8 تا 12 درجه مناسب است البته تمام مقادیر فوق نسبی است و هیچ مرجع جهانی برای این اعداد وجود ندارد.
میزان سابکول همانند یک شمشیر دولبه است زیرا هم شما می توانید مایع خالص را به اکسپنشن ولو برسانید و هم می توانید باعث افت فشار سیکل شوید که دارای مزایا و معایبی است که بایستی موشکافانه بررسی شود و در بعضی موارد براساس طراحی سیکل تبرید مفید می باشد و در بعضی موارد مضر است.