به بخش پرسش و پاسخ مهراسپند خوش آمدید.

آنالیز لیتیوم بروماید

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
سوال شده فوریه 19, 2017 در چیلر جذبی توسط mmmppp محقق (240 امتیاز)
سلام لطفا در مورد آنالیز لیتیوم بروماید و آموزش این کار . پارامترهای استاندارد آن توصیح بدهید . ممنون

1 پاسخ

1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
پاسخ داده شده فوریه 25, 2017 توسط mehrspand همیار (9,680 امتیاز)
انتخاب شده Mar 5, 2017 توسط mmmppp
 
بهترین پاسخ
شاید بتوان مهمترین مراقبت پیشگیرانه در چیلر جذبی را آنالیز لیتیوم بروماید عنوان کرد. سوالی که شما پرسیدید نیاز به حداقل 1000 صفحه توضیح دارد اما به صورت خلاصه بعضی از موارد را ذکر می کنم.

در آنالیز لیتیوم بروماید بسیاری از پارامترها وجود دارد که هر کدام نشانه وضعیت چیلر جذبی است. برای مثال غلظت لیتیوم بروماید، در صورتی که در شرایط درستی نمونه گیری انجام شده باشد می تواند نشانه ای از میزان لیتیوم بروماید و آب دستگاه را به ما ارایه دهد که آیا نیاز به شارژ لیتیوم بروماید وجود دارد و یا نه. همچنین میتوان رشد خوردگی و یا نوع خوردگی در چیلر جذبی را از آنالیز متوجه شد، یون های مس و آهن موجود در محلول لیتیوم بروماید نشانه های از بالانس ph و آلکالینیتی محلول لیتیوم بروماید هستند. در صورت شروع خوردگی، ذرات فلزی می توانند در نازلها، اریفیس ها و مبدل های حرارتی جمع شده و سیکل تبرید چیلر جذبی را مختل کنند. Ph و آلکالینیتی مشخص کننده نشتی هوا در چیلر جذبی هستند و مشخص کننده فلزاتی هستند که مورد حمله قرار گرفته اند. برای مثال در آلکالینیتی و مقدار ph پایین اجزای آهنی مستعد خوردگی هستند. افزایش آلکالینیتی می تواند باعث محافظت از فلزات آهنی شود اما باعث خوردگی فلزات با پایه مس می شود.

سطح اینهبیتورها نیز در آنالیز بسیار مهم می باشد زیرا اینهبیتور های لیتیوم کرومات و لیتیوم مولیبدات دارای تفاوت های بسیار زیادی در کارکرد هستند اما پروسه تاثیر آنها مشابه است و در صورت کم بودن سطح اینهبیتورها، امکان تشکیل لایه ترکیبی محافظ بر روی دیواره بوجود نمی آید و فلز در معرض خوردگی قرار می گیرد(به صورت کامل در مجموعه فیلم های خوردگی چیلر جذبی نشان داده شده است).

برای بالانس به صورت معمول از اسید هیدروبرومیک و یا لیتیوم هیدروکساید استفاده می شود. برای افزایش آلکالینیتی و ph محلول می توان از لیتیوم هیدروکساید(LioH) استفاده کرد.

درصد مس (+Cu2) در لیتیوم بروماید نتیجه خوردگی قطعات مسی است که می تواند باعث خوردگی گالوانیک (یکی از 7 نوع خوردگی در چیلرهای جذبی) قطعات آهنی در چیلر جذبی شود و مس به عنوان کاتد عمل می کند و آهن تبدیل به آند می شود. راههای جداسازی مس نیز از محلول لیتیوم بروماید پروسه ای علمی دارد که متاسفانه در ایران با هوادهی انجام می شود که بسیار مضر است.

در مجموع توضیح این پروسه و عوامل درگیر در آنالیز و مشخص کردن هر کدام و نتایج و تاثیرات هر کدام بسیار زمانبر و طولانی است اما چند فیلم از آنالیز لیتیوم بروماید و فیلتراسیون لیتیوم بروماید و جداسازی یون های مس توسط گروه مهندسی مهراسپند ساخته شده است که می توانید این فیلم ها را مشاهده بفرمایید.
دارای دیدگاه فوریه 26, 2017 توسط mmmppp محقق (240 امتیاز)
ممنون. بسیار مفید بود
به پرسش و پاسخ سایت مهراسپند خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران این مجموعه.
...